Montage

Onze montageploeg installeert gemiddeld één mestgang per dag

Voor montage worden de goederen door ons bij u aangeleverd. De levering vindt plaats met huifwagens en u zorgt zelf voor het lossen van de vrachtwagen. Op de afgesproken datum starten wij in een schone mestgang met het op de juiste wijze aanbrengen van de rollen rubber. Deze rollen hebben een behoorlijk gewicht en is afhankelijk van de voor u geproduceerde breedte. Tot 1.600kg kunnen wij in principe zelf handelen, maar er dient indien nodig ook altijd materieel en mankracht door de veehouder beschikbaar gesteld te worden.

Na het aanbrengen worden de rollen opgespannen en vastgezet in de ondergrond of eventueel op RVS beplating (afhankelijk van vloertype). De rubberen vloer gaat in zo’n 20 jaar mee, dus u moet zich als afnemer ervan vergewissen dat ook de betonnen ondervloer deze levensduur heeft. Daarvoor bent u zelf verantwoordelijk.
Voor de bevestiging worden professionele RVS materialen gebruikt. De levensduur van deze materialen is aanzienlijk, maar door het contact met urine en mest zult u gedurende de levensduur van de vloer wel enig onderhoud moeten plegen en controleren of de vloer voldoende bevestigd blijft. Een extra bevestigingsanker is overigens eenvoudig zelf aan te brengen.